Стажантска програма

Дикон Груп ЕООД предлага Стажантски програми за млади и амбициозни хора, които желаят да придобият опит и да направят първи професионални стъпки в една от следните сфери:

  • участие в изпълнение на проекти;
  • маркетинг;
  • управление;
  • администрация и др.

Програмите са насочени към студенти минимум първи курс от бакалавърска степен на образование, независимо от формата им на обучение, учащи във висши учебни заведения в страната и в чужбина, както и за студенти в процес на придобиване на магистърска степен.

Програмите са шестмесечни, платени почасово с осигурен осигурителен стаж. Ако сте оптимистични, гъвкави и адаптивни към промени, мотивирани и с добри комуникационни умения, и желаете да се включите в стажантските програми, моля изпратете вашата автобиография и мотивационно писмо на имейл:

Ако се интересувате от нашата стажантска програма, не се колебайте да се свържете с нас


Ако се интересувате от нашата стажантска програма, не се колебайте да се свържете с нас

Попълвайки тази форма Вие предоставяте вашето съгласие на Дикон Груп ЕООД да съхранява и използва вашите лични данни за обратна връзка с вас. Давам съгласието си личните ми данни да бъдат обработвани от Дикон Груп ЕООД за целите на подбор на експерти/стажанти. Декларация Давам съгласието си личните данни, предоставени по-горе, да бъдат въведени в базата данни на Дикон Груп ЕООД и да бъдат обработвани за целите на процедурите по подбор на експерти/стажанти. Информация при процедура по подбор Потвърждавам, че се запознах и се съгласявам с Политиката за поверителност на Дикон Груп ЕООД относно обработката на лични данни. Политика за поверителност
Ние използваме функционални "бисквитки". Използвайки този сайт, Вие се съгласявате със използването им. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.