Как да кандидатствате

Вие можете да кандидатствате за конкретна позиция или да подадете вашето CV, което да имаме предвид при бъдещи проекти.

Ако кандидатствате за конкретна позиция, внимателно се запознайте с всички изисквания по нея. Проверете доколко Вашият профил съответства на този на търсения експерт. Подгответе Вашата автобиография и подкрепящи документи и подайте по указания в инструкциите към съответната процедура начин.

Ако подавате Вашето CV, без то да е обвързано с конкретна кандидатура, можете да ползвате всякакъв формат като за предпочитане е да е на английски език. Подайте кандидатурата си на e-mail: dicon-hr@dicon-bg.com като приложите и електронни копия на всички подкрепящи документи към Вашето CV.

Очакваме Вашата кандидатура!

Можете да изпратите Вашата кандидатура и чрез приложената тук форма за контакт

Попълвайки тази форма Вие предоставяте вашето съгласие на Дикон Груп ЕООД да съхранява и използва вашите лични данни за обратна връзка с вас. Давам съгласието си личните ми данни да бъдат обработвани от Дикон Груп ЕООД за целите на подбор на експерти/стажанти. Декларация Давам съгласието си личните данни, предоставени по-горе, да бъдат въведени в базата данни на Дикон Груп ЕООД и да бъдат обработвани за целите на процедурите по подбор на експерти/стажанти. Информация при процедура по подбор Потвърждавам, че се запознах и се съгласявам с Политиката за поверителност на Дикон Груп ЕООД относно обработката на лични данни. Политика за поверителност
Ние използваме функционални "бисквитки". Използвайки този сайт, Вие се съгласявате със използването им. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.