Мисия, ценности

Корпоративната етика е наш приоритет и е в основата на всички дейности на Дикон Груп, и най-вече в начина, по който общуваме с клиенти, партньори, експерти и доставчици. Нашата репутация се гради върху професионализма, етичното поведение и почтеността, с които работим и които определят настоящите и бъдещите ни бизнес успехи.

Ние спазваме следните принципи в работата:

  • Да бъдем измеримо полезни за нашите клиенти: с траен ефект за организацията - клиент и измерими резултати
  • Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на договор за всеки отделен проект, с ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия;
  • Да предоставим натрупаните компетенции не само на екипа на Дикон Груп, но и да ангажираме и външни експерти, които имат най-високо и съвременно ниво на резултатност и опитност в дадена област, влагайки изключителна страст и ангажираност при изпълнението на всяка задача.

Амбициите на корпоративното ни управление са:

  • Да поддържаме постоянно високо ниво на качество на нашата работа, което да удовлетворява и най-взискателните клиенти;
  • Да налагаме подходи за развитие и управление, които носят дълготраен успех в една постоянно променяща се среда;
  • Да постигаме висока рентабилност, което ни позволява да се развиваме и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.
Ние използваме функционални "бисквитки". Използвайки този сайт, Вие се съгласявате със използването им. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.