Стартираха първите обучения за възрастни по проект „Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения”

07.11.2018

От началото на м. ноември 2018 г. стартираха първите обучения за възрастни по проект „Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения”. Обученията се провеждат в Учебния център на ГДПБЗН – МВР, намиращ се в град Монтана. Пенсионери, представители на бизнеса и доброволци се обучават за действия при наводнения и последващи кризи. През 2019 г. обучения за възрастни ще се провеждат и в София, Враца, Пазарджик, Бургас, Шумен и Габрово.

Проект „Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения” се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд.
www.eufunds.bg

Ние използваме функционални "бисквитки". Използвайки този сайт, Вие се съгласявате със използването им. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.