Наука • Иновации • Развитие
Ние подкрепяме нашите клиенти в решенията им за по-добро бъдеще.

Дикон Груп в цифри:

400+
експерти
100 000+
обучени лица
от
1995

Динамиката на съвременния свят е трудна за адаптиране както за отделния човек, така и за всяка една организация. Нашата цел е да подкрепяме клиентите си като им предоставяме услуги, базирани на модерни научни подходи и технологии, чрез интегриране на мултидисциплинарни и международни екипи от експерти в съответствие с конкретните им потребности.

Стремежът ни е да създаваме дългосрочни взаимоотношения, в които партньорството и доверието са ключът към успешното постигане на стратегически цели и реализация на проекти с високо качество, измерими резултати и устойчивост.

Зелени политики
Съответствие и прозрачност
Устойчивост
Ангажираност към по-добро бъдеще
Стажантска програма

В Дикон Груп особено ценим ентусиазма и иновативните идеи на младите специалисти. Затова разработихме стажантска програма, специално предназначена за амбициозни младежи, желаещи да направят първите си стъпки в динамичния свят на управление на проекти, анализи и проучвания, организация на изпълнението на дейности, комуникации.

Зона за експерти

За професионалисти с доказан опит, иновативно мислене и умения за работа в екип, с висока лична и бизнес етика, ориентирани към постигане на резултати с високо качество, отлични комуникатори и естествено приспособими към мултикултурна среда.

07.05.2024
Заключителна конференция на заинтересованите страни на EuropaBON на 27-28 май 2024 г.
27.03.2024
Изкуственият интелект в Европейската наука
10.05.2023
Участие на Дикон в Kонференция на тема: „Формулиране на бъдещата Европейска рамка за мониторинг на биоразнообразието“
23.11.2022
Двадесет и две схеми за опазване на птиците в земеделските земи, представени от инициативата Birds@Farmland
Ние използваме функционални "бисквитки". Използвайки този сайт, Вие се съгласявате със използването им. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.